...

På lager

SKU
Boardmakerv6

NYHED fra Boardmaker - nu på USB stik Inklusiv PCS™ (Picture Communcation Symbols) Classic: 2000-2012 Addendum Bundle

Bestil Boardmaker USB v. 6 | Dansk version fra Dal-Pres ApS

2.800,00 kr. Ex. Moms

3.500,00 kr. Inkl. Moms


Blandt lærere og talepædagoger er Boardmaker® v. 6 udråbt til den bedste indlæringssoftware henvendt elever med faglige udfordringer. Der er endeløse muligheder for at skabe lærerigt materiale med Boardmaker® v. 6! De brugervenlige funktioner gør det nemt at lave kommunikationstavler, tidsplaner, sociale handlingssekvenser og visuelle skemaer. Boardmaker® v. 6 indeholder mere end 4.500 billedsymboler (PCS™), som understøttes på mere end 44 sprog. Du har alle muligheder for at kombinere de mange tusinde symboler og tegn for at skabe et skræddersyet undervisningsforløb – og sikre, at dine elever når de fælles mål! Boardmaker® v. 6 styrker ikke blot læring og kommunikation hos fagligt udfordrede elever, men sparrer også underviserne værdifuld tid, som i stedet kan bruges effektivt på eleverne. Udover at forbedre sociale, funktionelle og indlæringsmæssige færdigheder hos eleverne, reducerer Boardmaker® v. 6 den tid, lærere og undervisere skal bruge på at tilrettelægge pensum og planlægge generelt.

Boardmaker® v. 6 indeholder over 4.500 billedsymboler i både sort/hvid og farve. Og med de mere end 350 templates, som er klar til print, er du godt i gang med Boardmaker® v.6!

Inklusiv de 7.000 billedsymboler fra PCS™ (Picture Communcation Symbols) Classic: 2000-2012 Addendum Bundle

 

Specifikationer – Boardmaker® v. 6 :

Windows systemkrav:
Windows 2000, Windows XP, Windows 7, Windows 8 eller Windows 10
Hukommelse: Minimum 256 MB
Harddisk: 1 GB
USB drev: Ja
 

Features

  • Ny Thumbnail-funktion der lader dig vise op til 49 symboler samtidig under en søgning.
  • Du kan fx søge på ”lege” og få præsenteret en samlet oversigt over samtlige symboler der indeholder ordet ”lege”.
  • Symbolerne er inddelt i kategorier. Ved hjælp af Kategori – og Thumbnailfunktionerne kan du overskue op til 49 symboler indenfor samme kategori på samme tid.
  • Symbolerne er lagrede som vektorgrafik og kan derfor frit skaleres uden at dette sker på bekostning af billedets kvalitet.
  • Nye tegneredskaber: Malerspand, Viskelæder, Blyant, Flip og Roter.
  • Bedre understøttelse af digitale billeder.
  • Du kan importere dine eksisterende Boardmaker-filer og biblioteker ind i den nye version.
  • Version 6 lader dig anvende farvekodede baggrunde der giver dig mulighed for at fylde området omkring S/H-symboler med farve uden at fylde symbolet selv.