...

På lager

SKU
Boardmakerv6

NYHED fra Boardmaker - 10 bruger ONLINE licens Inklusiv PCS™ (Picture Communcation Symbols) Classic: 2000-2012 Addendum Bundle

Bestil Boardmaker Online v. 6 | Dansk 10 bruger licens fra Dal-Pres

28.000,00 kr. Ex. Moms

35.000,00 kr. Inkl. Moms


Vi kan nu tilbyde Boardmaker v6 som 10 Bruger Online Installation, således uden behov for CD eller USB drev

Løsningen understøtter tillige hvor I/IT fremadrettet ønsker at supportere og installere fra distance på brugerens PC + der kan købes tillægslicenser i takt med at behovet opstår

 

Efter bestilling fremsendes installationspakken + licenskoderne pr. e-mail og I kan være oppe og køre samme dag

 

Online Installationen er seneste version 6 og inkluderer de 7.000 billedsymboler fra PCS™ (Picture Communcation Symbols) Classic: 2000-2012 Addendum Bundle

 

Specifikationer – Boardmaker® v. 6 :

Windows systemkrav:
Windows 2000, Windows XP, Windows 7, Windows 8 eller Windows 10
Hukommelse: Minimum 256 MB
Harddisk: 1 GB
Online Installation = behøver IKKE CD eller USB drev

 

Blandt lærere og talepædagoger er Boardmaker® v. 6 udråbt til den bedste indlæringssoftware henvendt elever med faglige udfordringer. Der er endeløse muligheder for at skabe lærerigt materiale med Boardmaker® v. 6! De brugervenlige funktioner gør det nemt at lave kommunikationstavler, tidsplaner, sociale handlingssekvenser og visuelle skemaer. Boardmaker® v. 6 indeholder mere end 4.500 billedsymboler (PCS™), som understøttes på mere end 44 sprog. Du har alle muligheder for at kombinere de mange tusinde symboler og tegn for at skabe et skræddersyet undervisningsforløb – og sikre, at dine elever når de fælles mål! Boardmaker® v. 6 styrker ikke blot læring og kommunikation hos fagligt udfordrede elever, men sparrer også underviserne værdifuld tid, som i stedet kan bruges effektivt på eleverne. Udover at forbedre sociale, funktionelle og indlæringsmæssige færdigheder hos eleverne, reducerer Boardmaker® v. 6 den tid, lærere og undervisere skal bruge på at tilrettelægge pensum og planlægge generelt.

Boardmaker® v. 6 indeholder over 4.500 billedsymboler i både sort/hvid og farve. Og med de mere end 350 templates, som er klar til print, er du godt i gang med Boardmaker® v.6!

 

 


 

Features

  • Ny Thumbnail-funktion der lader dig vise op til 49 symboler samtidig under en søgning.
  • Du kan fx søge på ”lege” og få præsenteret en samlet oversigt over samtlige symboler der indeholder ordet ”lege”.
  • Symbolerne er inddelt i kategorier. Ved hjælp af Kategori – og Thumbnailfunktionerne kan du overskue op til 49 symboler indenfor samme kategori på samme tid.
  • Symbolerne er lagrede som vektorgrafik og kan derfor frit skaleres uden at dette sker på bekostning af billedets kvalitet.
  • Nye tegneredskaber: Malerspand, Viskelæder, Blyant, Flip og Roter.
  • Bedre understøttelse af digitale billeder.
  • Du kan importere dine eksisterende Boardmaker-filer og biblioteker ind i den nye version.
  • Version 6 lader dig anvende farvekodede baggrunde der giver dig mulighed for at fylde området omkring S/H-symboler med farve uden at fylde symbolet selv.