...

På lager

100styk tilbage!
SKU
Softwareopdradering til Version 6

NYHED fra Boardmaker - nu på USB stik. Har du brug for den nyeste softwareversion fra det kraftfulde indlæringsværktøj Boardmaker®? Som bruger af Boardmaker®-produkter er du allerede klar over de mange fordele, og nu har du muligheden for at opgradere din eksisterende CD version til den helt nye Boardmaker® v. 6. på USB stik som inkluderer PCS™ (Picture Communcation Symbols) Classic: 2000-2012 Addendum Bundle

Bestil Boardmaker v. 6 | Dansk opgradering fra Dal-Pres ApS

2.240,00 kr. Ex. Moms

2.800,00 kr. Inkl. Moms


Med den nye Boardmaker® v. 6 understøttes aktivitet i klasselokalet og symbolbaseret undervisning, således at fagligt udfordrede elever også synes, det er sjovt at lære og dygtiggøre sig. De mange smarte funktioner i Boardmaker® gør det både nemt og hurtigt at skabe intuitivt læringsmateriale og tilrettelægge undervisning tilpasset den enkelte elevs behov. Boardmaker® v. 6 inkluderer 350 printklare templates samt mere end 4.500 billedsymboler i sort/hvid og farve, så kun lærer og elevers kreativitet sætter grænsen for mulige emner og undervisningsforløb.

Inklusiv de 7.000 billedsymboler fra PCS™ (Picture Communcation Symbols) Classic: 2000-2012 Addendum Bundle

Du kan opgradere din nuværende version 6 på CD til den nye softwareversion på USB og samtidig sparre penge. Du skal blot sende dit nuværende Boardmaker® produkt til denne adresse:

Dal-Pres ApS

Sleipnersvej 1

4600 Køge

Herefter sender vi den nye Boardmaker® v. 6 på USB retur, og inden for få dage er du klar til at give din undervisning et boost!

Features

  • Ny Thumbnail-funktion der lader dig vise op til 49 symboler samtidig under en søgning.
  • Du kan fx søge på ”lege” og få præsenteret en samlet oversigt over samtlige symboler der indeholder ordet ”lege”.
  • Symbolerne er inddelt i kategorier. Ved hjælp af Kategori – og Thumbnailfunktionerne kan du overskue op til 49 symboler indenfor samme kategori på samme tid.
  • Symbolerne er lagrede som vektorgrafik og kan derfor frit skaleres uden at dette sker på bekostning af billedets kvalitet.
  • Nye tegneredskaber: Malerspand, Viskelæder, Blyant, Flip og Roter.
  • Bedre understøttelse af digitale billeder.
  • Du kan importere dine eksisterende Boardmaker-filer og biblioteker ind i den nye version. 6-versionen lader dig anvende farvekodede baggrunde der giver dig mulighed for at fylde området omkring S/H-symboler med farve uden at fylde symbolet selv.