...

På lager

SKU

Hjælp sprog- og taleudfordrede elever med denne kraftfulde og nyttige indlæringssoftware – Boardmaker® with Speaking Dynamically Pro v. 6, som gør din computer til en effektiv assistent, der sikrer, at du og dine elever i fællesskab når i mål!

Bestil Boardmaker Mac v. 6 | Speaking Dynamically Pro | Engelsk Version

kr. 4.500,00 Ex. Moms

kr. 5.625,00 Inkl. Moms


Boardmaker® with Speaking Dynamically Pro v. 6 bygger oven på funktionaliteten i Boardmaker® Plus! Udviklet specifikt til at hjælpe elever med tale- og sproghandicap, understøtter dette produkt augmentativ og alternativ kommunikation; også kendt som AAC. Blandt de mange funktioner kan nævnes ordforudsigelse og forkortelser, og alting oplæses af naturlige stemmer – RealSpeak voices.

Eleverne inddrages aktivt i en inkluderende undervisning, hvor Boardmaker® with Speaking Dynamically Pro v. 6 spiller en central rolle i at fremme tale og skrivning, styrke konceptet omkring pensum samt at understøtte AAC-undervisning.

Boardmaker® with Speaking Dynamically Pro v. 6 kan du kombinere de mange nye funktioner og læringsværktøjer med 4.500 billedsymboler og 350 templates, som du kender fra Boardmaker® v. 6.

Det er bevist, at elever med betydelige sprog- og talehandicap har enormt mange fordele ved støttende kommunikation og undervisning med brug af symboler. Boardmaker® with Speaking Dynamically Pro v. 6 sikrer, at du kan imødekomme elever på alle niveauer – og skabe resultater!

 

Specifikationer – Boardmaker® with Speaking Dynamically Pro v. 6:


Mac systemkrav:
Mac OS X 10.4.11 eller nyere – Kompatibel med Mac OS 10.7.X (Lion)
Hukommelse: Minimum 256 MB
Harddisk: 1 GB
CD-ROM drev: Ja

Features

  • Ordforudsigelse
  • Udvidede forkortelser
  • RealSpeak stemmer